Toimitusehdot

Toimitusehdot

Sitoudumme noudattamaan toiminnassamme Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kaupankäynnin Sääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Asiakassuhde kanssamme syntyy, kun tilaat tarjoamiamme tuotteita. Samalla hyväksyt yleiset kauppaehtomme:

Tuote- ja hintatiedot

Kaikkien tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät kotisivuillamme. Hinnaston hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu.

Toimitus ja kulut

Tilaukset toimitetaan kirjeenä tai postipakettina ostajan lukuun, ellei muuta ole mainittu. Toimitustapa on 1-3 kolmelle tuotteelle kirje sekä vähintään 4 tuotteelle postipaketti, ellei muuta ole mainittu. Vaihtoehtoiset toimitustavat esitellään tilausta tehdessä hintoineen. Postituskulut kerrotaan tilausta tehdessä.

Toimitusaika

Toimitusaika on kaikille tilauksille noin 3 työpäivää. Emme vastaa Postin mahdollisesta jakelun hitaudesta.

Poikkeava toimitusosoite

Voitte tilata tuotteitamme ilman lisäkuluja myös muuhun kuin omaan vakituiseen osoitteeseenne. Merkitkää tällöin oman osoitteenne lisäksi haluamanne toimitusosoite tilauslomakkeeseen.

Toimittamatta jättäminen

Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin vedoten.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai laskulla.

Maksut pankki- ja luottokorteilla sekä laskulla

Pankki- ja luottokorteilla sekä laskulla maksettaessa Laula Records toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on
myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Palautukset

Asiakkailla on aina kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteen vastaanottamisesta.

Palautusoikeus koskee käyttämättömiä tuotteita. Tuotteen ja pakkauksen tulee olla myyntikuntoisia. CD-levyjen suojamuovin poistamisen jälkeen levyä ei voi enää palauttaa. Toivomme yhteydenottoa asiakaspalveluumme ennen palautusta palautuskäytännöstä sopiaksemme.

Toimitukseen liittyvät reklamaatiot

Kuljetuksessa tapahtuneesta vauriosta vastaa kuljetusyhtiö tai Posti. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tehkää postikonttorissa tai noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ottakaa tämän jälkeen yhteyttä Laula Recordsiin: info(at)laula.fi.

Mikäli toimituksen sisältö ei vastaa tilausta, ottakaa yhteyttä Laula Recordsiin.

Virhe tuotteessa

Jos tilaamassanne tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä myös yllä mainitun 14 päivän jälkeenkin. Pyydämme Teitä ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme info(at)laula.fi vian havaittuanne.

Ylivoimainen este (Force majeure)

Laula Records ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Laula Recordsin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta Laula Recordsin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta tai tilanteesta kuten kuolemasta, sairaudesta tai muusta vähäisemmästä tai inhimillisesti perusteltavissa olevasta esteestä tai häiriöstä.

Tarvittaessa saatte lisäinfoa toimitus- / käyttöehdoista sähköpostin kautta.

Yhteystiedot

Laula Records / Laula Live Oy
Tunturikatu 15 B 45
00100 Helsinki
info@laula.fi