Ohjelmapalvelu

Laula Live Oy tuottaa kaikenkokoisia konserttikokonaisuuksia sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Konsertit tuottaa oopperalaulaja Aarne Pelkonen, jolla on pitkä kokemus erilaisista musiikkitapahtumista.

Haluatko järjestää yrityksellesi tunnelmallisen joulukonsertin stremattuna valitsemallasi alustalla?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan!

Esiintyessäni vuosien varrella konserteissa, suurissa ja pienissä, Suomessa ja ulkomailla, minua on aina innostanut ja inspiroinut kysymys, minkälainen esitys tuottaa yleisölle elämyksen. Mikään ei palkitse tässä työssä niin paljon kuin tyytyväinen asiakas, palaute, että konserttikokemuksen jälkeen maailma on hieman liikahtanut. Olen mielelläni palveluksessanne!

Aarne Pelkonen

”Barona Oy on järjestänyt joulukonsertteja yli kymmenen vuotta. Viimeiset vuodet taiteellinen ydin on ulkoistettu Aarne Pelkosen vastuulle. Hänen kanssaan on käyty muutama keskustelu ja Pelkonen on rakentanut tämän jälkeen uskomattoman hienoja kokonaisuuksia, jossa joulun sanoma on päässyt tunnin konserttiin kiinni orkesterin, solistien, yhteislaulujen ja muiden yksityiskohtien kautta. Ja mitä erilaisimpina juttuina! Tätä vuotta odotellaan taas isolla mielenkiinnolla, mitä Pelkonen kehittää.”

Jari Pitkälä, Bravedo Oy